Tipstisdag

Här kommer ett gäng tips till er, på allt mellan himmel och jord, nästan. (En gång var jag på en lågprisbutik i Mariestad som hade ”Allt mellan himmel och jordfräs” som slogan. Det var mycket talande.)

1. Världens bästa deo kommer från c/o Gerd! Den tillverkas i Jokkmokk och är fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Dessutom är den unisex och luktar mycket fräscht. Och förpackningen är snyggt formgiven och i glas. Två tummar upp från en som tidigare använt rätt starka grejer.

tisdagstips002web

2. Lyssna på Spår. Som en blandning av P3 Dokumentär och Serial ungefär. Man får följa ett mordfall under en säsong. Mycket spännande. Ett litet tips i tipset dock: lyssna inte om du är ute och promenerar ensam när det börjar bli/är mörkt. Jag råkade göra det och trodde att alla jag mötte skulle hoppa på mig…

3. Om man ätit smakrika chips och vill bli av med smaken i munnen kan man äta en bit choklad.

4. Passa på att ladda upp inför advent och jul redan nu! Jag brukar alltid vägra tänka på julsaker förrän veckan innan första advent, och då är allt fint slut. I år ändrade jag min approach och har redan köpt julpapper, elljusstake, julstrumpa och tjusiga ljushållare. Lagerhaus, Åhléns och Granit sitter på riktigt fina saker.

tisdagstips001web-2Julstrumpa och ljushållare från Åhléns och presentpapper och elljusstake från Lagerhaus. 

5. Säsong 2 av Fargo började för två veckor sen. SE SE SE! Finns på HBO. ”Okay, then.”

6. Tiger Nook Designs har 30% i sin webshop! Jag fyndade en tjusigt mönstrad filt och ett par leggings med pingviner på.

8. Bäst i musikvärlden just nu: Adele – Hello (grät första och andra gången jag hörde den) och Seinabo Sey – Still.

9. Passa på att utnyttja allt spännande som händer under höstlovet. Jag tänker ta med mig kameran och åka till Vallby friluftsmuseum.

022-tisdagstips

 

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. De markerade fälten måste fyllas i *

*

*

DELA PÅ FACEBOOK|TWITTRA LÄNK|PINNA BILDER|BLOGLOVIN'