Välkomna till Makeri

Hej!

Jag heter Elin Ivemo och är i grunden fotograf, men numera kallar jag mig även kreatör. Ni har tidigare hittat mig här, på en ren fotoblogg där jag bloggat mina jobb. Den har blivit mer och mer bortglömd för att jag kände att jag inte ville blanda privata inlägg med mina jobb, vilket gjorde att jag tröttnade lite på bloggandet. Jag ville ha ett lite friare ställe, mer för allmänt skapande och vackra ting, så här är vi nu. Jag känner mig lite ringrostig. Det var trots allt ett tag sen jag bloggade aktivt, men det ska bli kul att komma igång igen. Förutom att starta en ny blogg håller jag på att utveckla mitt företag. Tanken är att jag ska hålla på med mer än bara foto. Exakt vad är inte helt officiellt än, men jag är sjukt pepp på hösten! Det säger kanske inte jättemycket eftersom hösten är min favoritårstid, och jag alltid är höstpepp, men i år är jag extra pepp! Jag kommer uppdatera mer vad som händer och vad jag gör för kul om dagarna (ni vet, förutom att maratonkolla tv-serier..).

Makeri startades från början 2012. Då var det jag, Tovelisa och Babes in Boyland som gick ihop för att göra något kul och kreativt tillsammans. Tyvärr rann det ut i sanden lite då alla satsade mest på sina huvudsakliga sysslor. I somras bestämde jag mig för att utveckla mitt företag och kom då att tänka på Makeri. Jag har ändrat inriktning lite, men kreativitet och skapande är fortfarande den centrala delen.

Makeri - välkommenMakeri

Det var lite om bloggen och Makeri. För att presentera mig själv närmre tänkte jag köra en classic mina vänner-lista. Det görs så lite i vuxen ålder, man får ju passa på när tillfälle ges! (Fun fact, jag skapade det här formuläret nån gång på gymnasiet, och skickade det till en kille jag gillade för att få lära känna honom lite mer. Vi är gifta nu. Succé för frågeformuläret!)

Namn: Elin Ivemo
Ålder: 28
Familj: Stefan, 2 katter och en liten filur med ETA jan -16
Bor: I Västerås.
Sysslar med: Fotar, skapar och kattmyser.
Lyssnar på: Kolla mina spotifylistor.
Tittar på: TV-serier, TV-serier i mängder! Favoriter: Parks and Rec, The Office, 30 Rock, Arrested Development, Fargo, Looking, Togetherness, Girls, Bored to Death, Sherlock, The Fall, Twin Peaks.. Vad pratade vi om? Jag tappar tråden om jag får tänka för mycket på TV-serier. Nu tänker jag bara på alla bra som jag glömt bort att lista. MOVING ON!
Läser: För mycket på digitala enheter och för lite i böcker. Sist läste jag Engelsforstrilogin som var SÅ JÄVLA BRA! (Och Harry Potter forev såklart!)
Skrattar åt: Smarta komedi-serier (se ovan) och Steffe.
Äter: Det jag får lagat till mig. Jag kan bara laga tacos, lax i ugn och sallad.. Jag är dock hackmästare och väldigt vass på spispopcorn. Och en jävel på att baka scones.
Vill: Lära mig fler sätt att vara kreativ på.
Är: Ofta hungrig.
Har: Glasögon.
Gillar: Höst, naturligt ljus, loppisar, symmetri, katter och TV-serier (nähä?).
Ogillar: För varma sommardagar och snubbiga snubbar (speciellt i grupp).
Ovanor: Sitter vid datorn och glömmer bort tiden. Detta har lett till att jag måste ha matlarm, ett för lunch och ett för mellis.
Avkoppling: FreeCell och kattmys. (Jag är rädd att ni kommer tro jag är galen/besatt om jag nämner tv-serier igen..)
Blyerts eller bläck: Fiberspetspennor! (Japp, jag är den som ignorerar alternativen och kommer på något eget, även när jag själv formulerat frågan.)
Stil: Bekvämt, enkelt och svart. Med svarta naglar.
Höger- eller vänsterhänt: Jag är relativt dubbelhänt, men använder huvudsakligen vänster hand. (Och höger fot!)
Pinsammaste minne: Vem har tid att skämmas?

Så, dags att runda av antar jag. Kul att ni hittat hit (och förhoppningsvis orkat läsa hela inlägget). Säg gärna ”hej” i en kommentar! Jag behöver hitta bloggkompisar igen, det är så kul att följa folk. För den som vill följa mig på fler ställen än här finns Instagram, Pinterest, TwitterFacebook och Bloglovin’.

 • 2015-09-25 - 12:45

  Emelie - Säger hej!
  Har följt din fotoblogg så länge men aldrig lämnat någon kommentar.
  Kul med en ny blogg och att vi gillar samma serier! Har letat runt efter något nytt att se på så ska kolla upp Bored to Death och Togetherness. Tack! 😀SvaraAvsluta

 • 2015-09-25 - 13:38

  { Rania Maria Photography } - Men åh, grattis till lanseringen och likaså till det lilla tillskottet som kommer i januari! kattmys, tv-serier och Harry Potter – behöver man något annat?! Jo, kaffe. Och sin sambo såklart, kul att listan fungerade så bra för dig *tummen upp*

  Länge följt dig och alltid tyckt om dina bilder, och det du skapade med B.I.B var väldigt fint – så nu ser jag verkligen fram emot att följa dig här, ska bli roligt och spännande att se vad du hittar på för finheter.

  Välkommen tillbaka, och trevlig helg!SvaraAvsluta

 • 2015-09-25 - 15:11

  Elin - Kul Elin! Ser fram emot att följa dig, var ju så jäkla länge sen nu i bloggisfären 😀SvaraAvsluta

 • 2015-09-25 - 20:00

  Alma - Så kul! Hej, hej! Ser fram emot att följa dig här 🙂SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. De markerade fälten måste fyllas i *

*

*

DELA PÅ FACEBOOK|TWITTRA LÄNK|PINNA BILDER|BLOGLOVIN'