Köpa julgran + sista beställningsdag

De senaste 6 jularna har jag och pappa haft som tradition att åka och köpa julgran tillsammans. Eftersom vi vill ha en extra grön jul väljer vi att åka till en lokal försäljare som hugger granarna på sina egna marker. För er i Västerås med omnejd bara att ta sig till Lillhärad. Det står inte skyltat från 66an, men kör in mot Lillhärad och sväng av vänster i höjd med kyrkan/kör förbi kyrkan och följ vägen (beroende på vilket håll ni kommer ifrån) så står det en liten skylt med en gran på, på höger sida av vägen en bit fram. Granarna kostar 200:-/st, det är självbetjäning och går bara att betala kontant.

För er som vill ha en lite grönare gran finns det några saker att tänka på. Kolla t.ex. upp vart granen kommer ifrån. Närodlad svensk rödgran är det bästa alternativet medan danska kungsgranar är riktiga miljöbovar. Läs mer på Naturskyddsföreningen.

Och till något helt annat! Idag är sista dagen att beställa saker på makerishop.se för garanterad leverans innan jul. In och köp! Beställer ni senast fredag borde det hinna fram ändå, men jag törs inte lova något.

julgranjulgranjulgranjulgrangranköp006webgranköp007webgranköp008web

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. De markerade fälten måste fyllas i *

*

*

DELA PÅ FACEBOOK|TWITTRA LÄNK|PINNA BILDER|BLOGLOVIN'