Follow friday

Eftersom jag är ny(-gammal) i bloggvärlden tänkte jag vi kunde göra en follow friday och utbyta några favoriter. Det behöver inte bara vara bloggar, det kan vara något annat som ni följer och vill dela med er av. En tv-serie, en pod, ett fantastiskt pinterestkonto, vad som helst som man kan följa! (Jag ska kanske säga att jag inte har snapchat. Jag känner mig för gammal för att orka sätta mig in i det. Och vad jag har sett är det så himla fult att jag inte riktigt känner mig lockad att ens försöka. Jag är den som redigerar en enkel bild innan jag mmsar den.. The curse of the photographer antar jag.) Mina tips:

B L O G G A R

Babes in Boyland – Recept (efter säsong), mys, DIY och inspiration.

013-FF

Amanda Berglund – Fantastiska illustrationer och grafisk design blandat med foto.

012-FF

Sandra Juto – Storstad, fikamys, design och foto.

015-FF

 

I N S T A G R A M

Annette Pehrsson – Underbara bilder och mycket kattmys!

016-FF

Stilsamt – Blommor, blommor, blommor och kreativa porträtt med blommor.

017-FF

Bim Eriksson – Kickass seriestrippar och illustrationer. 

014-FF

 

P I N T E R E S T

Min pinterest (JAPP! Den är fab!)

019-FF
Julie Wijckmans

020-FF

Artifact Uprising

018-FF

 

T V – S E R I E R

The Fall
Kriminalserie på två säsonger med Gillian Anderson i huvudrollen. Hon spelar Stella Gibson, som kanske är den bästa och mest välskrivna karaktären någonsin! Creepy Jamie Dornan spelar i princip en karaktärsutveckling av Christian Grey, bara 10 år senare när han blivit av med sitt företag, gift sig, skaffat barn och insett att bara plåga kvinnor inte längre räcker (baserat enbart på de 20 sek jag såg av trailern till filmen, innan jag var tvungen att stänga av för att jag mådde dåligt av hans maktmissbruk och allmänna vidrighet). En tredje säsong kommer typ 2016, enligt internet. Finns på Netflix.

Parks and Recreation
Åh, Leslie Knope. Fantastisk komediserie som jag sett ca 500 ggr och kommer se ca 500 ggr till. Kan få mig att skratta så att jag gråter. Den som inte sett det har verkligen missat något. Leslies vänskap med Ann (och alla andra i serien med for that matter) är så himla vacker. Uteruses before duderuses! Finns på HBO.

Transparent
Dramakomedi om transkvinnan Maura som kommer ut för sin familj. Vacker, gripande, välskriven och med fantastiska skådespelarinsatser! Och musiken i serien är underbar. Vann 2 Golden Globes (bla för bästa komediserie) och 5 Emmys i år. Säsong 2 kommer i december. Finns på Viaplay.

 

Så, släng över era bästa tips, och ha en fin-fin fredag i oktobersolen!

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. De markerade fälten måste fyllas i *

*

*

DELA PÅ FACEBOOK|TWITTRA LÄNK|PINNA BILDER|BLOGLOVIN'